Restaurante 2016

botez, nunta
Restaurant nunti zona Baneasa
Cris Restaurant Cu o forma exotica si o superba terasa in aer liber, Cris Restaurant va asteapta zilnic pentru o masa delicioasa alaturi de prieteni, dar si pentru organizarea de nunti, botezuri, evenimente private, petreceri corporate, receptii, dineuri sau traininguri. Capacitatea salonului este de 70-140 persoane, dispuse intr-o sala perfect rotunda, cu zona de dans in centru.


Zona:
Baneasa
Capacitate:
60-140 locuri
Restaurant pentru botezuri mari in zona Militari / Grozavesti
Taverna lui Romeo Restaurantul este localizat in mijlocul parcului, intr-un decor natural frumos, cu terasa. Salonul are o capacitate de 80-180 persoane, ideal pentru botezuri cu multi invitati. Localul dispune si de terasa, si are conditii exceptionale pentru organizarea de botezuri si petreceri. Localul este elegant, iar usoara tenta rustica (mai mult naturala, de fapt) este potrivita pentru atmosfera unei petreceri reusite. Acest restaurant a gazduit evenimente mondene extrem de conuscute, si Revelioane pentru posturi TV.


Zona:
Iuliu Maniu, Grozavesti, Parc
Capacitate:
80-180 locuri
Ballroom botezuri glamuroase, zona Pipera
Restaurant Antena 1 Trei saloane pentru botez superbe, impresionante prin candelabrele de cristal si detaliile aristocrate. Eleganta acestor saloane este potrivita oricarui tip de eveniment. Receptia este facuta de hostesse, serviciu inclus gratuit din partea casei. De asemenea, puteti opta si pentru pachete de 'botez la cheie' care includ toate serviciile si decorurile pentru eveniment.


Zona:
Aviatiei, Pipera
Capacitate:
70-350 locuri
Programari pentru vizionari de restaurante de botez

Pentru detalii sau programari la vizionarea restaurantelor de botez va rugam sa ne contactati la telefon 0726.60.91.60, la email contact@agentiarina.ro sau prin formularul de la sectiunea CONTACT.

Webdesign service by Sarkis.