Cum să îți optimizezi costurile cu restaurantul de nuntă

In acest articol va vom impartasi cateva secrete in ceea ce priveste reducerea costului cu restaurantul de nunta. Pentru a avea o baza solida de negociere cu restaurantele, trebuie sa fiti dispusi sa organizati nunta in alte zile ale saptamanii sau perioade ale anului decat cele dorite de majoritatea mirilor.

Organizati nunta Duminica

De obicei, toata lumea cere organizarea de evenimente sambata. Daca stabiliti petrecerea cu incepere de la ora 17:00, aveti timp destul pana la miezul noptii pentru a petrece. in plus cei mai in varsta,sau cei cu copii mici, vor fi extrem de bucurosi ca nu vor fi nevoiti sa piarda o noapte de somn normal. Pentru duminici majoritatea localurilor au reduceri de aproximativ 5-10%, sau macar eliminarea costurilor cu chiria salii.

Organizati nunta Vineri

Din ce in ce mai multe cupluri au inceput sa aleaga ziua de Vineri pentru petrecere. Distractia este cu mult mai mare cand sti ca vei avea doua zile de odihna ulterior, in loc de una singura. Iar majoritatea Bisericilor oficiaza cununii religioase si vineri, cata vreme postul de vineri este respectat (adica antreurile sa fie servite dupa apusul soarelui, cand postul ia sfarsit). Pentru nuntile de vineri, la majoritatea restaurantelor puteti cere discounturi de 10-20%.

Organizati nunta in anul urmator cererii

In lunile martie-aprilie-mai sau noiembrie, de obicei restaurantele nu au multe cereri speciale pentru astfel de evenimente. De teama sa nu ramana cu locatiile libere, restaurantele vor fi bucuroase sa isi ocupe data cu un eveniment, iar dvs. puteti cere un discount de 5-15%.

Organizati nunta iarna

Puteti avea o nunta de vis, cu mireasa imbracata in alb si cu mantou de blanita pe deasupra, cu mirele intr-un pardesiu extrem de elegant negru cu rever, si imaginati-va pozele superbe in mijlocul zapezii… Pentru lunile ianuarie-februarie puteti obtine reduceri de pana la 20% fara probleme, daca negociati cu restaurantele.

In concluzie

Cele mai mari reduceri se pot obtine atunci cand restaurantele si-au luat gandul de la a mai ocupa datele respective cu evenimente. De exemplu, din punctul de vedere al unui restaurant este greu de „ocupat“ o zi din septembrie, daca s-a ajuns deja in iulie sau august si nimeni nu a semnat pentru un eveniment in acea data. in acest fel, daca negociezi cu restaurantul, pentru o zi la numai 1-2 luni distanta de data semnarii, ai cele mai mari sanse sa obtii niste reduceri uriase, de pana la 25-30%, plus alte avantaje.

Mai ramane doar sa va orientati la una dintre ideile de mai sus in functie de preferintele dvs. si de restaurantele dorite!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment